Apa teknologi Chemical Grouts?

Apa teknologi grout kimia?

Pambuka kanggo teknologi grout kimia

Retak bangunan beton minangka panyebab utama kerusakan bangunan beton, kebocoran retak minangka masalah sirah sing paling akeh, amarga retakan ing jero beton pancen ora ana aturan. Cara plugging tradisional umum gouging retak utawa bocor, lan nggawe plugging lumahing, nanging asil ing kene diblokir panggonan liyane wiwit bocor. Amarga banyu ing retakan internal obah ora teratur, banjur rembesan saka bagean beton sing ringkih.

Grout kimia umume inject bahan kimia kanggo retak saka struktur dening dhuwur meksa mesin grouting injeksi lan packers injeksi supaya minangka kanggo entuk tujuan anti banyu, plugging, reinforcing lan nguatake. Asring digunakake kanggo ndandani retakan jero ing struktur beton. Miturut tekanan lan kacepetan grouting, bisa dipérang dadi cara grouting cepet tekanan dhuwur lan cara grouting alon tekanan rendah.

OPU & WPU

Teknologi grout kimia tekanan dhuwur nggunakake pompa injeksi kanggo ngasilake tekanan dhuwur sing terus-terusan, nyuntikake cairan kimia menyang retakan beton, lan ngrampungake banyu ing retakan, lan ngisi kesenjangan kanthi lengkap, supaya bisa entuk tujuan water stop.

By Published On: Juli 26th, 2019Categories: blog

Nuduhake Crita Iki, Pilih Platform Sampeyan!