• ANYAR-Situs Packer Sedina

Katrangan One Day Site Packer
Merk RuBor
dawa 115 mm
Diameter (Puting) 10/13 mm
Bahan
baja
Grosir grouting pakers, One Day Site packer.  Werni lan musim semi dumunung ing sisih karet lan uga sisih pentil, supaya sampeyan bisa nyopot packer langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.
10X115MM siji dina situs packer
Kemasan injeksi aluminium 8x55
  • Packers Injeksi Aluminium 8x55mm

Model Packers injeksi
Merk RuBor
dawa 55 mm
Diameter (Puting) 8 mm
Bahan alumunium

8 × 55 mm konstruksi mekanik grouting aluminium Injection packers,  digunakake kanggo subway, trowongan, gorong-gorong, tank sludge aktif, rembesan retak beton, mandheg bocor ing banyu, ruang paling ngisor, dalan lemah lan liya-liyane.

  • 8x90mm Waterproof Packers

Katrangan  Baja Watrproof packers
Merk RuBor
dawa 90 mm
Diameter (Puting) 8 mm
Bahan baja

Grosir grouting pakers, Kemasan Waterpoof Kuningan 10x55mm.  Werni lan spring dumunung ing sisih karet, supaya sampeyan bisa mbusak packers langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.

Kemasan injeksi baja 8X90mm
Kemasan Kuningan 6X48mm (1)
  • Produk Anyar- Kuningan Injection Packers

Model Packers injeksi
Merk RuBor
dawa 48 mm
Diameter (Puting) 6 mm
Bahan Kuningan

_

6x48mm konstruksi mekanik grouting Kuningan Injection packers, werni & tutup locates ing sisih karet, kang digunakake kanggo subway, trowongan, culvert, tank endhot aktif, rembesan retak beton, bocor mandeg ing banyu, ruang paling ngisor, wacana lemah lan ing.

  • 10x55mm Kuningan Waterproof Packers

Katrangan Kuningan Watrproof packers
Merk RuBor
dawa 55 mm
Diameter (Puting) 10 mm
Bahan Kuningan

Grosir grouting pakers, Kemasan Waterpoof Kuningan 10x55mm.  Werni lan spring dumunung ing sisih karet, supaya sampeyan bisa mbusak packers langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.

Kemasan Kuningan 10x55mm (1)
Kemasan kuningan 8x60mm (1)
  • Kemasan Injeksi Kuningan 8x60mm

Katrangan Pengemas Injeksi Kuningan/Seng
Merk RuBor
dawa 60 mm
Diameter (Puting) 8 mm
Bahan Seng / Kuningan

Pabrik packing injeksi China.Kemasan Injeksi Kuningan 8X60mm.  Werni lan spring dumunung ing sisih karet, supaya sampeyan bisa mbusak packers langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.

  • Packers Injeksi Aluminium 10x100mm

Katrangan Pengemas Injeksi Aluminium
Merk RuBor
dawa 80/100/150/200 mm
Diameter (Puting) 10 mm
Bahan alumunium

China crack injeksi packers produsen. Kemasan Injeksi Aluminium 10x100mm.  Ukuran kasedhiya 10x115mm, 10x120mm, 10x150mm, 10x200mm, 10x500mm. Iku bagean nyambungake saka pumps grouting injeksi lan grease coupler, kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, injeksi PU.

Kemasan injeksi aluminium 10x100
Kemasan injeksi baja 10x100mm
  • Packers Injeksi Baja 10x100mm

Katrangan Pengemas Injeksi Baja
Merk RuBor
dawa 100/120/160 mm
Diameter (Puting) 10 mm
Bahan baja

Eksportir waterproofing packers, Kemasan Injeksi Baja 10x100mm.  Ukuran kasedhiya 10x120mm, 10x160mm, tekanan bukaan saka 15 bar nganti 100 bar

  • Packers Injeksi Baja Kepala Datar 10x100mm

Katrangan Pengemas Injeksi Baja Kepala Datar
Merk RuBor
dawa 100/120/160 mm
Diameter (Puting) 10 mm
Bahan baja

China pemasok grouting nozzles,Kemasan Injeksi Baja Kepala Datar 10x100mm.  Ukuran kasedhiya 10x120mm, 10x160mm, tekanan bukaan saka 15 bar nganti 100 bar

10x120mm baja flat head screw injeksi packer
Pengemas baja 12x110mm kanthi Tongkat Utas Hex
  • Packers Injeksi Baja 12x110mm Kanthi Tongkat Hex

Katrangan Pengemas Injeksi Baja
Merk RuBor
dawa 110 mm
Diameter (Puting) 12 mm
Bahan baja

Kita adat 12x110mm Steel Injection packers karo hex threaed tongkat. Pabrik China Crack ndandani packers injeksi kanthi kualitas stabil, pangiriman cepet lan rega moderat. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis packer injeksi (Aluminium / Baja / Plastik) lan komponene: Grease Nipple, Grease Coupler, Karet, Screw Pin.

  • Diameter 13mm Crack ndandani packers injeksi

Katrangan Crack Reparing Injection packers
Merk RuBor
dawa 80/90/100/150/500mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan alumunium

OEM grouting nozzles ditrima. Diameter 13mm Crack ndandani packers injeksi. Pemasok injeksi anti banyu sing dipercaya kanthi kualitas stabil, pangiriman cepet lan rega moderat. Injeksi saka retak. Injeksi Sealing. Resin epoksi, resin poliuretan, resin akrilik. Puting palting nikel bebas karat.

Kemasan injeksi beton aluminium 13x100mm
13x100mm flathead waterproofing packers injeksi
  • 13x100mm Pan Head Waterproofing Injection Packers

Katrangan Pan Head Waterproofing Injection Packers
Merk RuBor
dawa 100/120/160 mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan baja

Produsen packer waterproofing saka China. 13x100mm Flat Head Waterproofing Injection Packers kanthi tekanan openning Low utawa tekanan openning dhuwur minangka saben panyuwunan. Zerk Fitting kasedhiya.

  • 13x100mm Baja Epoxy Grouting Packers

Katrangan Baja Epoxy Grouting Packers
Merk RuBor
dawa 100/120/160 mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan baja

Pabrik solusi waterproofing siji mandeg kanggo para pelanggan sing dihargai. 13x100mm Baja Epoxy Grouting Packers karo Zerk Fittings. Iku model banget populer. Cocog kanggo PU, Epoxy, Polyurathane grouts.

13x100mm baja epoxy grouting packers
13x100mm baja sekrup retak injeksi packers
  • 13x100mm Steel Screw Crack Packers

Katrangan Steel Screw Crack Packers Injeksi
Merk RuBor
dawa 75/100/120/160/500mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan baja

Distributor pentil grout saka China. 13x100mm baja sekrup retak injeksi packers  karo fitting zerk sing bisa dicopot. Iku model banget populer. Cocog kanggo PU, Epoxy, Polyurathane grouts, dawa beda bisa selaras saka 75mm kanggo 900mm.

  • 13x115mm Aluminium Kepala Tombol Mechanical Packers

Katrangan 13x115mm Aluminium Kepala Tombol Mechanical Packers
Merk RuBor
dawa 75/100/120/160/500mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan Alunium

Grouting packers dealers saka China. 13x115mm Aluminium Tombol Kepala Mechanical Packers karo Loro Karet, Cocog kanggo PU, Epoxy, Polyurathane grouts, dawa beda bisa selaras saka 75mm kanggo 900mm.

Kemasan mekanik kepala tombol aluminium 13x115mm
13X100mm tombol sirah sekrup baja Ngatur packers
  • PU grouting injeksi packer

Katrangan 13X100mm Tombol Kepala Baja Screw packers
Merk RuBor
dawa 100 mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan baja

_

Produsen profesional saka PU grouting injeksi packer Kanthi pangiriman cepet. Kita uga nggawe adat meh kabeh desain kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

  • 13x115mm Aluminium Screw PU injeksi packers

Katrangan 13x115mm Aluminium Screw Injection Packers
Merk RuBor
dawa 115 mm
Diameter (Puting) 13 mm
Bahan Alunium

13x115mm Aluminium Screw PU Injection Packers karo pentil dicopot , Cocog kanggo PU, Epoxy, Polyurathane grouts, iku ekonomi beton crack injeksi packers. Kita bisa nampa pesenan cilik. MOQ punika 1000PCS.

13x115mm aluminium sekrup PU injeksi packers
14x115mm aluminium meneng packers kanggo ndandani remedial saka retak
  • Aluminium Screw Grouting Packers

Model Packers injeksi
Merk RuBor
dawa 110 mm
Diameter (Puting) 14 mm
Bahan alumunium

14x110 mm Aluminium Screw Grouting packers, Agent utawa Distributor packers are welcome. Kualitas dhuwur, rega Moderat.

  • 16x115mm Steel Pan Kepala Puting

Katrangan 16x115mm Steel Pan Kepala Puting
Merk RuBor
dawa 115 mm
Diameter (Puting) 16 mm
Bahan baja

16x115mm Steel Pan Kepala Puting karo Hex Threaded Sticks, Cocog kanggo PU, Epoxy, Polyurathane grouts, Rubor wis nawakake pilihan industri anjog saka Kepala Datar / Kepala Tombol Packers Injeksi kanggo liwat 10 taun. Salajengipun kita nyedhiyani kabeh couplers dibutuhake, klep, hoses lan Pumps kanggo ngrampungake sistem injeksi profesional, Kita uga adat gawé meh kabeh desain kanggo ketemu kabutuhan pelanggan.

16x115mm baja pan kepala puting susu
16x115mm baja zerk packers karo Hex treaded tongkat
  • 16x115mm Steel Zerk Packers

Model 16x115mm baja zerk packers karo Hex treaded tongkat
Merk RuBor
dawa 115 mm
Diameter (Puting) 16 mm
Bahan baja

16x115mm Steel Zerk Packers karo Hex treaded tongkat, Button Head PU injection packers produsen saka China, kita kurban Custom speciasl packer kanggo saben custoemrs, syarat sembarang, welcome hubungi kita ing sembarang wektu.

  • 16x130mm Kepala Tombol Baja Waterproofing Packers

Deskripsi 16x130mm Kepala Tombol Baja Waterproofing Packers
Merk RuBor
dawa 130 mm
Diameter (Puting) 16 mm
Bahan baja

16x130mm Kepala Tombol Baja Waterproofing Packers, karet kateguhan dhuwur, ora gampang rapuh. Kita uga nggawe adat meh kabeh desain kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

16x130mm tombol sirah baja waterproofing packers
Grouting Packers anyar
  • Grouting Packers anyar

Model Packers injeksi
Merk RuBor
dawa 70 mm
Diameter (Puting) 16 mm
Bahan baja

_

16x70 mm Pengemas Injeksi Topi Baja, pentil bisa dicopot utawa didandani miturut syarat sampeyan.

  • Crack Injection Packer

Katrangan 16x130mm Baja Kepala Datar Waterproof Packers
Merk RuBor
dawa 130 mm
Diameter (Puting) 16 mm
Bahan baja

_

Pasokan pabrik kita crack injeksi packer kanthi kualitas stabil. Kita uga nggawe adat meh kabeh desain kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

16x130mm baja flat head packer anti banyu
18x170mm Steel ngatur Insertable crack injeksi Packers
  • Produk Anyar- Packers Injeksi 18x170mm

Model Packers injeksi
Merk RuBor
dawa 170 mm
Diameter (Puting) 18 mm
Bahan baja

Kemasan Injeksi Kepala Datar Baja 18x170mm. Tipe Jerman. iku bagéan nyambungake pumps grouting injeksi lan grease coupler, kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, injeksi PU.

  • Paket injeksi epoksi

Katrangan 18x300mm Aluniunm Epoxy Injection Packers
Merk Rubor
dawa 300 mm
Diameter (Puting) 18 mm
Bahan alumunium

_

We gawé endurable epoxy injeksi packer luwih saka 10 taun. Kita uga nggawe adat meh kabeh desain kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Pengeboran pengeboran khusus aluminium 18x300mm kanthi puting rata