Pompa injeksi akrilik M11
  • Acrylate Grouting Pompa Injeksi

Model M11
Merk RuBor
daya 2800W/220V.50hz
Bobot 13KG
Bahan sing ditrapake Akrilat
Max tekanan output 15000 psi
Wiwiti maneh tekanan 13000 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 15000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 15000 psi

_

Produsèn profesional lan supplier saka Pompa injeksi grouting akrilat, Kanthi remot kontrol Stainless Steel, teori kerja yaiku pompa vakum, dawa selang tekanan dhuwur yaiku 5 meter.

  • Pompa Injeksi Tekanan Tinggi

Model M15
Aliran metu: 80KG / Jam
daya 2800W/220V
Bobot  13KG
Bahan sing ditrapake PU busa, resin epoksi
Max tekanan output 10000 psi
Wiwiti maneh tekanan 13000 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 8000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 13000 psi

_

Kita nampa OEM kanggo Pompa Injeksi Tekanan Tinggi, bisa digunakake ing macem-macem bangunan lan retak beton lemah, bangunan dhuwur lan ril sepur.

M15 Salah siji komponen mesin grouting
999-C PU injeksi Grouting pump
  • PU injeksi Grouting pump

Model 999-C
Merk RuBor
daya 900W/220V
Bobot 8 Kg
Bahan sing ditrapake PU busa, resin epoksi
Max tekanan output 11000 psi
Wiwiti maneh tekanan 7500 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 18000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 14000 psi

_

Luwih saka 10 taun Produsèn saka PU injeksi Grouting pump, Volume cilik, bobot entheng, Kinerja mekanik sing apik.

  • Peralatan jet grouting

Model R-999
Merk RuBor
daya 900W/220V
Bobot 8 Kg
Bahan sing ditrapake PU busa, resin epoksi
Max tekanan output 11000 psi
Wiwiti maneh tekanan 7500 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 18000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 14000 psi

_

Produsèn profesional lan supplier saka peralatan jet grouting, kanthi kualitas apik lan kontrol biaya, wektu perfusi luwih cepet tinimbang model liyane.

R-999 Jet grouting peralatan
M18 Two komponèn grouting machine
  • Mesin grouting portabel cilik

Model M18
Outflow 120Kg/Jam
daya 2800W/220V
Bobot 17 Kg
Bahan sing ditrapake PU busa, resin epoksi
Max tekanan output 10000 psi
Wiwiti maneh tekanan 13000 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 8000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 13000 psi

_

Kekiatan banget saka mesin grouting portabel cilik, remot kontrol, tekanan maksimum 10000 psi, awak ora bakal deformed.

  • Two Componet Injection Grouting Machine

Model R-9999
Merk RuBor
daya 900W/220V/50Hz
Bobot 9kg
Bahan sing ditrapake PU, Resin Epoksi
Max tekanan output 13000 psi
Wiwiti maneh tekanan 9000 psi
sawetara aman saka Switch valve Kurang saka 15000 psi
Range aman saka selang tekanan dhuwur Kurang saka 15000 psi

_

Produsèn profesional lan supplier saka Two Component Injection Grouting Machine, kualitas stabil, sawetara saka sudhut bahan bisa digunakake, kayata polyurethane, resin epoxy.

Mesin grouting injeksi rong komponen

Nuduhake Halaman Iki, Pilih Platform Sampeyan!