Kemasan Kuningan 6X48mm (1)
  • Produk Anyar- Kuningan Injection Packers

ModelPackers injeksi
MerkRuBor
dawa48 mm
Diameter (Puting)6 mm
BahanKuningan

_

6x48mm konstruksi mekanik grouting Kuningan Injection packers, werni & tutup locates ing sisih karet, kang digunakake kanggo subway, trowongan, culvert, tank endhot aktif, rembesan retak beton, bocor mandeg ing banyu, ruang paling ngisor, wacana lemah lan ing.