Kemasan kuningan 8x60mm (1)
  • Kemasan Injeksi Kuningan 8x60mm

KatranganPengemas Injeksi Kuningan/Seng
MerkRuBor
dawa60 mm
Diameter (Puting)8 mm
BahanSeng / Kuningan

Pabrik packing injeksi China.Kemasan Injeksi Kuningan 8X60mm.  Werni lan spring dumunung ing sisih karet, supaya sampeyan bisa mbusak packers langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.