Kemasan Kuningan 10x55mm (1)
  • 10x55mm Kuningan Waterproof Packers

KatranganKuningan Watrproof packers
MerkRuBor
dawa55 mm
Diameter (Puting)10 mm
BahanKuningan

Grosir grouting pakers, Kemasan Waterpoof Kuningan 10x55mm.  Werni lan spring dumunung ing sisih karet, supaya sampeyan bisa mbusak packers langsung sawise karya injeksi wis rampung. Kang digunakake kanggo crack injeksi, PU grouting, injeksi epoxy, repair beton, repair crack, PU injeksi, easpicially kanggo injeksi crack cilik.