Proses Grouting Kimia

Proses Grouting Kimia

Konstruksi grouting kimia tekanan dhuwur kudu ditindakake dening tim konstruksi kanthi personel pelatihan profesional lan peralatan konstruksi profesional.

  1. Reresik: mriksa lan nganalisa bocor kanthi rinci, lan nemtokake lokasi lan jarak bolongan grouting. Ngresiki munggah area construction perlu, chisel mati udan lumahing konkrit, kanggo mesthekake yen lumahing resik lan udan.
  2. Pengeboran: gunakake palu listrik lan alat pengeboran liyane kanggo ngebor loro-lorone retakan. Dhiameter bor kasebut padha karo nozzle grouting (jarum kedap banyu). Sudut pengeboran kudu ≤ 45 ° lan ambane pengeboran ≤ 2/3 saka ketebalan struktur. Nanging, interval antarane boreholes lan retak ora padha karo 1/2 saka kekandelan struktural (kajaba grouting kirim-wall). Jarak pengeboran yaiku 20cm ~ 30cm.
  3. insert packers: nginstal grouting nozzle (uga dikenal minangka watertight needle) Packer Injeksi ing bolongan uga-dilatih, lan ngencengi karo hexagon wrench khusus, supaya ora ana longkangan antarane grouting nozzle lan bolongan ngebur, ora bocor banyu.
  4. Reresik jahitan: gunakake mesin pembersih tekanan dhuwur kanggo nyuntikake banyu sing resik menyang kemasan mekanik kanthi tekanan 6Mpa, mirsani titik stopkontak, lan ngresiki bledug ing lapisan.
  5. Penyegelan retak: lumahing retak bocor kudu disegel karo bahan anti banyu adhedhasar semen nalika ngumbah retakan, supaya bahan ora bisa rembesan nalika nyuntikake. Bahan Grouting Kimia
  6. Grouting: nggunakake tekanan dhuwur Mesin Injeksi Grouting kanggo nyuntikake bahan kimia grouting menyang bolongan grouting. Elevasi grouting urutan ngisor munggah; Pesawat bisa miwiti ing siji mburi, siji bolongan ing wektu. Nalika bolongan jejer wiwit grouting, njaga tekanan kanggo 3 ~ 5 menit, grouting bolongan iki bisa mandheg, lan grouting bolongan jejer bisa diganti.
  7. Copot packers: sawise grouting, copot utawa ngalahake nozzle grouting kapapar sawise konfirmasi ora bocor. Ngresiki cairan irigasi tumpahan sing solid.
  8. Seal: ndandani lan nutup permukaan grouting kanthi bahan anti banyu adhedhasar semen.
  9. Waterproof: Smear posisi grouting kimia kaping telu karo siji komponen bahan anti banyu (ngisor, tengah lan lumahing) karo jembaré 10 ~ 20cm, lan lengthen 20 ~ 30cm ing loro ends.
By Published On: Agustus 10th, 2019Categories: blog

Nuduhake Crita Iki, Pilih Platform Sampeyan!