Paket Injeksi Diameter 18mm

Iki jenis Packer Injeksis bisa digunakake Injeksi saka retak. Injeksi Sealing. Resin epoksi, resin poliuretan.
Iku produk kualitas dhuwur. Nyenyet apik. Karet dawa perforated
menehi mbenakake apik banget. Sirah duwe corpus tabung sing dawane ditemtokake
ndadekake mbenakake luwih gampang. Dicocogake kanggo pentil Hexagonal kualitas dhuwur utawa Button / Flat nipple sirah.

By Published On: Novèmber 11th, 2019Categories: blog

Nuduhake Crita Iki, Pilih Platform Sampeyan!