Rubor Industrial Co., Ltd

  • No.21, Huacheng Road, Chengxi Industrial Zone, Yongkang, Jinhua, Zhejiang, China

  • +86-150 5741 8984

Hubungi kita

Pengin dadi agen "RuBor" ing negara sampeyan?

Apa pitakon utawa pitakon?

Mangga hubungi kita sawayah-wayah, kita bakal mangsuli karo sampeyan ing 24 jam.