blog

Septèmber 2023

Apa Pompa Injeksi Grouting Digunakake?

By |27-09-2023T15:41:14+08:00Septèmber 23rd, 2023|blog|

Pompa grouting injeksi listrik portabel digunakake ing konstruksi, teknik sipil, lan industri pertambangan kanggo nyuntikake PU, resin Epoksi, akrilik lan bahan liyane ing retakan, sendi lan rongga ing struktur beton, kayata bangunan, jembatan, bendungan, lan terowongan. Pompa iki biasane entheng, kompak, lan gampang diangkut, saengga bisa digunakake ing proyek konstruksi sing luwih cilik utawa ing wilayah sing winates.

Pompa grouting injeksi listrik bisa digunakake kanthi nggunakake motor listrik kanggo nyopir piston utawa plunger, sing banjur meksa bahan grouting lan meksa menyang nozzle injeksi menyang lokasi sing dikarepake.

Pompa bisa uga duwe piston siji utawa kaping pindho, lan tekanan output lan tingkat aliran bisa beda-beda gumantung saka model lan aplikasi tartamtu.

Pompa grouting injeksi listrik portabel asring digunakake kanggo ndandani retakan ing tembok, lantai, lan pondasi, nyegel sambungan ing pipa beton lan terowongan, lan nyetabilake formasi lemah lan watu. Padha uga umum digunakake ing industri pertambangan kanggo sealing lan reinforcing trowongan lan shafts.

Nalika milih pompa grouting injeksi listrik portabel, penting kanggo nimbang faktor kayata tingkat aliran lan tekanan sing dikarepake, jinis bahan grouting sing bakal digunakake, lan ukuran lan aksesibilitas.

situs injeksi. Sampeyan uga penting kanggo ngetutake prosedur safety sing tepat nalika nggunakake pompa kasebut, kayata nganggo google protèktif, golf lan tindakake pandhuan pabrikan kanggo persiyapan lan operasi.

Maret 2023

Cara Milih Packers Injeksi Kualifikasi

By |30-03-2023T16:37:46+08:00Maret 30th, 2023|blog|

Milih packer injeksi sing tepat kanggo proyek bisa dadi tugas sing rumit, nanging penting kanggo mesthekake yen peralatan sing tepat digunakake kanggo njamin sukses proyek kasebut.

Ing ngisor iki sawetara faktor sing kudu ditimbang nalika milih packer injeksi.

Bahan packer injeksi: Umume, ana 4 jinis bahan kanggo nggawe packer injeksi, aluminium, tembaga, baja, paduan seng lan plastik.

Aluminium: Pengemas aluminium entheng lan awet nanging luwih larang tinimbang kemasan plastik. Padha cocok kanggo aplikasi injeksi tekanan dhuwur.

Baja: Pengemas injeksi baja digawe saka baja berkualitas tinggi lan minangka jinis pengepakan sing paling umum digunakake. Padha awet lan bisa tahan tekanan dhuwur nalika injeksi.

Kuningan: Padha cocok kanggo aplikasi injeksi tekanan rendah.

Plastik: Packers injeksi plastik cocok kanggo aplikasi injeksi tekanan rendah. Nanging, padha ora awet minangka baja utawa aluminium packers lan bisa uga ora tahan meksa dhuwur.

Umumé, packers injeksi aluminium lan baja sing paling populer ing lapangan injeksi.

Jinis materi sing digunakake kanggo injeksi kudu kompatibel karo materi packer supaya ora bocor lan masalah liyane. Penting kanggo milih packer sing tepat kanggo materi sing disuntikake.

Rating Tekanan: Packer kudu bisa nahan tekanan injeksi, sampeyan kudu ngerti babagan tekanan injeksi sing bakal digunakake kanggo mesthekake yen sampeyan bisa mbukak bal saka packer injeksi. Packers injeksi kita biasane 500 PSI. Yen sampeyan butuh meksa dhuwur, please aran gratis supaya kita ngerti ing advance.

Ukuran lan Dawa: Packers injeksi kasedhiya ing macem-macem ukuran lan dawa kanggo nampung macem-macem jinis tembok lan struktur. Ukurane beda-beda gumantung saka Diameter 8mm nganti 22mm, dawane saka 45mm nganti 1500mm.

Konfigurasi Titik Injeksi: Sawetara packer injeksi dirancang kanggo nyuntikake ing sudut tartamtu, dene liyane bisa diatur menyang sudut sing beda. Ngelingi konfigurasi titik injeksi kanggo mesthekake yen packer cocok kanggo proyek kasebut.

Biaya: Packer injeksi bisa beda-beda ing rega, supaya sampeyan bisa milih packer injeksi miturut anggaran proyek lan uga kualitas proyek.

Prospek saka Injection Packers

By |19-03-2023T16:12:49+08:00Maret 19th, 2023|blog|

Pengemas injeksi minangka komponen penting ing pirang-pirang proyek konstruksi lan ndandani, nawakake solusi sing serbaguna lan dipercaya kanggo sealing, grouting, lan nyuntikake bahan grouting ing konstruksi lan teknik geoteknik kanggo fleksibilitas lan gampang digunakake.

Nalika industri konstruksi terus berkembang, panjaluk alat serbaguna kasebut bakal tuwuh, dadi prospek sing apik kanggo kontraktor, tukang bangunan, lan liya-liyane ing lapangan. lagi dadi saya populer ing antarane kontraktor lan aplikator.

Salah sawijining keuntungan utama packer injeksi yaiku fleksibilitas. Piranti kasebut bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, kalebu bocor sealing, ngisi kekosongan, retakan uga kanggo nyetabilake massa lemah lan watu. Padha uga becik kanggo nyuntikake grout lan resin menyang tembok, pondasi, lan struktur beton liyane, sing bisa migunani banget kanggo ndandani retakan, nguatake struktur, lan nambah stabilitas bangunan.

Kauntungan liyane saka packer injeksi yaiku gampang digunakake. Piranti kasebut bisa gampang dilebokake ing struktur sing ana tanpa mbutuhake peralatan utawa teknik sing rumit. Iki ora mung ngirit wektu, nanging uga nyuda risiko karusakan ing struktur sekitar, dadi pilihan sing disenengi kanggo akeh kontraktor. Panggunaan packer injeksi mbantu nambah daya tahan lan kekuatan struktur, supaya bisa tahan uji wektu.

Saliyane versatility lan ease saka nggunakake, packers injeksi uga biaya-efektif. padha ora mbutuhake preparation ekstensif, lan bahan digunakake relatif inexpensive. Iki tegese kontraktor bisa ngirit dhuwit kanggo bahan lan biaya tenaga kerja nalika isih menehi asil sing bermutu.

Nalika industri konstruksi terus berkembang, panjaluk packer injeksi bakal saya tambah. Iki pancen bener amarga tukang bangunan, aplikator lan kontraktor golek solusi sing luwih efisien lan biaya-efektif kanggo sealing, grouting, lan nyuntikake beton lan bahan liyane menyang struktur. Kanthi pikiran iki, prospek packer injeksi katon njanjeni kanggo sing ana ing industri konstruksi lan ndandani.

Kanthi panjaluk sing akeh kanggo alat kasebut ing industri konstruksi, prospek pengemas injeksi katon njanjeni kanggo kontraktor, tukang bangunan, lan liya-liyane ing lapangan.

Fébruari 2023

Carane Kita Menjamin Wektu Lead

By |25-02-2023T16:39:22+08:00Fébruari 25th, 2023|blog|

Kita ngerti pentinge ketemu pangarepan pelanggan lan ngirim produk lan layanan ing wektu. Pramila kita nggawe prioritas kanggo nyedhiyakake layanan sing cepet lan efisien, nalika isih njamin kualitas produk kita. We njamin wektu timbal kanggo kabeh produk kita, lan iki carane kita nggawe iku kelakon.

Planning lan Preparation

Kita miwiti kanthi nyiapake jadwal produksi rinci sing negesake wektu timbal kanggo saben pesenan. Jadwal iki nimbang jinis produk, bahan sing dibutuhake, mesin sing dibutuhake, lan tenaga kerja sing kasedhiya. Kita uga nggunakake jadwal iki kanggo nemtokake pesenan sing bisa diprioritasake, supaya bisa ketemu tenggat wektu sing paling ketat.

Proses Produksi

Kita wis nyepetake proses produksi kanggo mesthekake yen saben tahapan proses rampung kanthi efisien lan tepat wektu. Mesin kita dijaga kanthi rutin lan dianyari supaya bisa mlaku kanthi lancar lan tanpa downtime. Buruh kita dilatih supaya bisa kerja kanthi efisien lan dilengkapi alat lan bahan sing dibutuhake kanggo ngrampungake saben tugas kanthi cepet.

Kontrol kualitas

Kualitas minangka prioritas utama ing RUBOR Company, Kita wis ngetrapake langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen kita ngirim produk lan layanan sing cocog karo kabutuhan pelanggan. Proses kontrol kualitas dipantau kanthi rapet lan ditinjau kanthi rutin kanggo mesthekake yen kita wis netepi standar sing paling dhuwur. Iki ora mung njamin kualitas produk kita nanging uga mbantu nyuda wektu tundha ing proses produksi.

Komunikasi lan Koordinasi

Tim ahli kita tansah komunikasi karo para pelanggan supaya ngerti babagan status pangiriman lan kanggo mesthekake yen kita ketemu wektu timbal sing disepakati. Tim layanan pelanggan kasedhiya kanggo mangsuli pitakon lan menehi nganyari babagan kemajuan saben pesenan. Kita uga menehi informasi marang para pelanggan babagan owah-owahan utawa telat, supaya bisa ngrancang. Kita duwe proses komunikasi transparan sing ngidini kita ngatasi masalah utawa masalah sing bisa kedadeyan sajrone proses produksi lan pangiriman.

Rantai Pasokan Fleksibel

Perusahaan kita duwe rantai pasokan fleksibel sing ngidini kita cepet nanggapi kabutuhan pelanggan lan owah-owahan panjaluk. Iki tegese kita bisa nyetel jadwal produksi lan wektu pangiriman kanggo nyukupi kabutuhan khusus para pelanggan.

Pangiriman lan Pangiriman

Kita nggunakake perusahaan pengiriman sing dipercaya lan efisien kanggo ngirim produk menyang pelanggan. Kita makarya kanthi rapet karo perusahaan-perusahaan iki kanggo mesthekake yen saben pesenan dikirim ing wektu lan ing kondisi apik. Jadwal pangiriman kita fleksibel, lan kita bisa nampung panjalukan khusus, kayata pengiriman ekspres utawa pangiriman akhir minggu, yen bisa.

Ing perusahaan RUBOR, kita setya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan. Jaminan wektu timbal kita mung minangka salah sawijining cara kanggo nuduhake komitmen iki. Kanthi ngirim produk lan layanan ing wektu lan ing wektu sing disepakati, kita duwe tujuan kanggo mbangun hubungan sing langgeng karo para pelanggan lan menehi kapercayan lan katentreman atine sing kudu ditindakake bisnis karo kita.

Bedane Antarane Grease Coupler lan Tombol Head Coupler

By |2023-02-09T21:48:37+08:00Fébruari 9th, 2023|blog|

Kopling pelumas lan kopling pelumas kepala tombol minangka komponen penting ing sistem pelumasan sing mbantu aliran pelumas sing efisien menyang macem-macem bagian mesin lan peralatan. Ing wektu sing padha, padha digunakake digunakake ing waterproofing diajukake dening nyuntikaken bahan grouting kanggo nyegah bocor.

Loro-lorone grease coupler lan tombol head grease coupler nduweni tujuan sing padha nanging ana sawetara beda antarane loro coupler, mangga deleng ing ngisor iki.

  • A coupler pelumas, uga dikenal minangka grease fitting utawa grease nipple, iku sambungan Utas sing digunakake kanggo nyambungake gun pelumas / mesin grouting injeksi.Mesin Injeksi Grouting menyang bantalan pelumas pelumas utawa kemasan injeksiPacker Injeksi .
  • A tombol grease coupler, ing tangan liyane, iku jinis grease coupler sing duwe desain tombol sirah ing mburi lanang fitting. Desain sirah tombol iki ngidini kanggo aliran luwih efisien saka pelumas utawa bahan grouting lan sambungan luwih aman antarane gun pelumas / mesin grouting injeksi lan coupler pelumas.
  • Salah sawijining bedane paling gedhe ing antarane grease coupler lan tombol head grease coupler yaiku desaine. Coupler pelumas tradisional nduweni wangun silinder, dene penyambung pelumas kepala tombol nduweni ujung sing rata, sing nyedhiyakake area lumahing sing luwih gedhe kanggo pelumas mili. Luas permukaan sing tambah iki nyebabake aliran pelumas sing luwih efisien lan nyuda tekanan sing dibutuhake kanggo ngompa pelumas liwat coupler.
  • Liyane prabédan antarane loro iku ease saka nggunakake. Tombol grease couplers luwih gampang kanggo nggunakake amarga padha ora mbutuhake minangka akeh pasukan kanggo nyambungake gun pelumas kanggo coupler. Iki ndadekake wong-wong mau becik kanggo digunakake ing wilayah hard-kanggo-tekan, ngendi ngakses grease coupler bisa angel.
  • Ing babagan daya tahan, penggandeng pelumas lan penyambung kepala tombol digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dirancang kanggo tahan lingkungan sing angel ditemokake ing akeh aplikasi industri, konstruksi lan otomotif. Nanging, kopling pelumas sirah tombol cenderung luwih awet amarga sambungan sing aman lan area permukaan sing saya tambah, sing nyuda risiko bocor lan masalah liyane.

Ing kesimpulan, prabédan utama antarane rong coupler yaiku desain. Apa sampeyan milih coupler grease tradisional utawa coupler grease sirah tombol, iku penting kanggo milih produk kualitas dhuwur sing dirancang kanggo tahan kahanan atos saka aplikasi tartamtu.

Januari 2023

Apa Grease Coupler?

By |19-03-2023T15:58:28+08:00Januari 31st, 2023|blog|

Coupler pelumas minangka jinis fitting sing digunakake ing sistem grouting injeksi tekanan dhuwur. Injeksi grouting minangka proses sing digunakake ing konstruksi kanggo nyetabilake utawa nguatake struktur lemah, watu, lan beton. Iki ditindakake kanthi nyuntikake campuran semen, banyu, lan aditif liyane menyang rongga utawa retak ing struktur kasebut. Salah sawijining komponen penting ing proses iki yaiku kopling pelumas, sing dadi titik sambungan antarane pompa injeksi lan pompa injeksi. nozzle injeksi.(uga dikenal minangka packer injeksi). Iki dirancang kanggo nyegah mundhut campuran grout sajrone proses injeksi kanthi nutup sambungan antarane pompa lan nozzle. Coupler uga mbantu nyuda gesekan ing antarane rong komponen, sing bisa nyebabake nyandhang lan rusak.

Konektor pelumas digawe saka awak, collet, lan segel. Awak minangka komponen utama lan biasane digawe saka logam utawa plastik. Collet minangka dering sing diselehake ing sakubenge muncung kanggo nahan, dene segel kasebut minangka cincin karet utawa silikon sing ana ing antarane collet lan awak kanggo nyegah bocor.

Kanggo nggunakake coupler pelumas, nozzle (packers injeksi) dilebokake ing awak coupler, lan collet wis tightened watara muncung kanggo ngamanake ing panggonan. Coupler pelumas banjur disambungake menyang pompa nggunakake mekanisme pelepasan cepet, sing ngidini gampang lan cepet ngilangi muncung. Sawise grease coupler ing panggonan, campuran grout disuntikake menyang voids utawa retak ing struktur, kang banjur diijini kanggo nambani.

Panggunaan grease coupler ing injeksi grouting iku wigati kanggo sawetara alasan. Kaping pisanan, njamin sambungan sing nyenyet lan aman ing antarane pompa lan muncung, sing nyegah campuran grout nalika proses injeksi. Kapindho, mbantu nyuda gesekan ing antarane rong komponen kasebut, sing bisa nyebabake nyandhang lan rusak. Pungkasan, uga nglindhungi muncung saka karusakan sajrone proses injeksi, sing bisa nyebabake injeksi grout sing luwih akurat lan konsisten.

Kesimpulane, grease coupler minangka komponen penting ing grouting injeksi lan nduweni peran penting kanggo njamin sukses proses injeksi. Kanthi nyedhiyakake sambungan sing aman lan ora bocor ing antarane pompa lan muncung, penggandeng pelumas mbantu nyuda risiko mundhut grout lan ndawakake umur sistem injeksi. Yen sampeyan melu ing construction utawa grouting proyèk, iku penting kanggo nggunakake kualitas dhuwur grease coupler kanggo mesthekake asil paling apik.

 

PRODUK ANYAR-Tombol Head Coupler

By |19-03-2023T15:55:32+08:00Januari 13th, 2023|blog|

We are pleased kanggo ngumumake yen kita ngluncurake produk anyar- Button head slide coupler/ Flat head coupler. Sing paling penting yaiku tekanan operasi bisa tekan 6000 PSI.

Ayo kita Ngenalake Coupler Slide Kepala Tombol sing anyar! Penggandeng geser sirah tombol akeh digunakake ing akeh aplikasi industri lan manufaktur, kalebu mesin, peralatan, lan kendharaan. Dheweke uga umum digunakake ing industri konstruksi lan otomotif.

Konektor geser kepala tombol minangka komponen kritis ing bidang grouting injeksi. Iki digunakake kanggo nyambungake pompa injeksi lan injeksi packers. Sawijining dirancang kanggo geser liwat mburi selang lan ngunci ing panggonan, nyegah grout saka bocor.

Injeksi grouting minangka proses ngisi kekosongan utawa kesenjangan ing struktur beton kanthi bahan grout. Grout disuntikake kanthi tekanan dhuwur menyang struktur kanggo ngisi retakan, pori-pori, lan rongga. Bahan grout banjur hardens kanggo mbentuk ikatan padhet, nguatake struktur.

Salah sawijining mupangat utama saka Button Head Slide Coupler yaiku desaine. Fitur sirah tombol ngidini lampiran gampang lan detasemen saka coupler, nggawe cepet lan gampang kanggo nggunakake. Iki bisa ngirit wektu lan gaweyan ing situs proyek, ngidini sampeyan ngrampungake tugas kanthi luwih cepet lan luwih efisien.

Keuntungan utama nggunakake penggandeng geser kepala tombol yaiku nyedhiyakake sambungan sing bebas bocor. Materi grout disuntikake ing tekanan dhuwur, lan malah bocor sing paling cilik bisa nyebabake masalah sing signifikan. Desain sirah tombol njamin coupler tetep aman ing panggonan, nyegah grout saka bocor.

Kajaba iku, coupler kita biasane digawe saka bahan tahan lama - baja utawa aluminium, Seng dilapisi kanggo njamin kekiatan lan tahan karat lan tahan semprotan uyah. Bisa tahan kahanan atos situs konstruksi lan tahan kanggo nyandhang lan luh. Iki tegese sampeyan bisa ngandelake supaya bisa mlaku kanthi lancar lan efektif kanggo wektu sing suwe, tanpa mbutuhake panggantos sing kerep. Iku sampurna kanggo sing ing industri construction sing looking kanggo inject bahan grouting menyang lemah lan retak. Iki ngidini sambungan sing gampang lan aman ing antarane packer injeksi lan pompa injeksi, njamin segel sing ketat lan nyegah bocor bahan ing tekanan dhuwur.

Sakabèhé, Button Head Slide Coupler minangka tambahan sing migunani kanggo toolkit profesional konstruksi. Nawakake solusi sing dipercaya lan efisien kanggo nyambungake packer injeksi lan pompa, nggawe proses nyuntikake bahan grouting menyang lemah luwih lancar lan luwih efisien.

Ing perusahaan kita, kita wis darmabakti kanggo nyediakake produk-produk berkualitas tinggi lan inovatif sing mbantu nggawe proyek luwih gampang. Yen sampeyan lagi nggoleki solusi sing dipercaya lan efisien kanggo nyambungake packer injeksi lan pompa, Coupler Geser Tombol Kepala minangka pilihan sing sampurna.

 

 

Septèmber 2022

Klasifikasi Pengemas Injeksi Apa jenis pengepakan injeksi sing sampeyan butuhake?

By |29-09-2022T20:43:22+08:00Septèmber 29th, 2022|blog|

Ana macem-macem jinis injeksi packers ing injeksi waterproofing diajukake. Kita minangka produsen lan supplier profesional kanggo produk sistem injeksi ing China. Kita bisa nyedhiyani packers injeksi beda kanggo karya injeksi. Mangga golek klasifikasi ing ngisor iki grouting packers kanggo project.

Bahan sing beda --aluminium, baja, plastik lan kuningan.

diameteripun beda - saka Diameter 6mm nganti Diameter 18mm

Dawane beda —-saka Dawane 48mm nganti 1000mm

Puting beda —-karo pentil bunder lan pentil sirah sing rata.

Ukuran packer sing paling populer kaya ing ngisor iki:

  1. Paket Injeksi Aluminium 

13x80mm, 13x90mmmm13x100mm, 13x120mm

10x80mm, 10x100mm, 10x120mm

  1. Pengemas Injeksi Baja

13x80mm, 13x90mmmm13x100mm, 13x120mm

10x80mm, 10x100mm, 10x120mm

Kustomisasi packer injeksi bisa ditampa.

Fébruari 2022

Go to Top