Your Professional
Injection Grouting System
Manufacturer in China
We can customize any type of injection packers according to your sample or drawings.GET STARTED
What We Can DoWe can make your injection works and soil stabilization job easier and efficent by
providing diffirent injection packres, button head coupler, injection pumps and
injection lances.

More information, call us at +86-15057418984
GET STARTED

Babagan RUBOR

Profesional Panjenengan Packers Injeksi Supplier lan Produsen Ing China

RUBOR minangka produsen profesional lan supplier packer injeksi lan pompa injeksi ing China. Kanthi pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun, kita duwe spesialisasi ing ngembangake, ngasilake lan ngekspor produk kanthi kualitas sing cocog karo standar internasional. Lini produk kita kalebu macem-macem jinis injeksi packers, pompa injeksi, lan aksesoris gegandhengan. OEM ditrima. Custom Packers uga olèh, kita bisa ngatur sembarang jinis packers miturut sampel utawa gambar.

ngarep babagan gambar

KENAPA PILIH KAMI

0
RIWAYAT PERUSAHAAN
0
KLIEN & DISTRIBUTOR
0
LEAD TIME - DAY
0
PROYEK

KONTROL KUALITAS

Kita duwe Tim QC sing kuwat kanggo mesthekake Kualitas Produk.

TIM PROFESIONAL

Kita duwe Tim Profesional kanggo Nyedhiyakake layanan kanggo saben pelanggan.

KONTROL BIAYA

Kita duwe guru Produetion ramping Profesional lan akuntan kanggo ngontrol biaya.

SEJARAH LONG

Luwih saka 15 taun Pengalaman ing industri bahan bangunan wiwit 2003.

Pangiriman CEPAT

Kita duwe tim sing fleksibel kanggo njamin pangiriman sajrone 5 dina kanthi udhara utawa kanthi ekspres.

ORDER Cilik ditampa

Pesenan cilik bisa ditampa, kita nambani saben pesenan kanthi apik.

BLOG KITA

Pakar Material Waterpoof Profesional Sampeyan

Spesialis Wateproof Panjenengan

We are Rubor, Kita nggarap Button Head Coupler, Injection Packers lan Pumps

    Sembarang Pitakonan? We are kene kanggo bantuan

    Apa wae dhukungan sing sampeyan butuhake, tim khusus sing ramah, kawruh lan pengalaman agregat lan spesialis resin tansah ana ing kene lan seneng nulungi.

    Telpon kita

    +86-150 5741 8984

    Email kita

    [email protected]

    Ngobrol karo

    Tim Kita